Webshop Lievelingen, bloemen van keramiek

Lievelingen zijn keramische bloemen. Om iemand te bedanken, te gedenken, als blijk van liefde, of om iemand een hart onder de riem te steken.

 

Uniek cadeau

Ben je op zoek naar een uniek, betekenisvol en handgemaakt cadeau voor een speciale gelegenheid? Waardeer jij de schoonheid en de ambachtelijkheid van keramische bloemen? Dan zijn de Lievelingen precies wat jij zoekt. De Lievelingen zijn gemaakt van chamotte klei en geen enkele Lieveling is hetzelfde. De binnen Lievelingen zijn op 1080 graden gebakken waardoor ze niet geschikt zijn om in de winter buiten te staan. De buiten Lievelingen zijn op 1230 graden gebakken. Door deze hoge temperatuur is het mogelijk om de Lievelingen het hele jaar buiten in de tuin te laten staan. Maar je kunt deze keramische bloemen ook binnen in een vaas zetten.

 

Weggeven of aan jezelf cadeau doen

Het is een prachtig gebaar om deze unieke Lievelingen aan iemand cadeau te doen, je kunt ze natuurlijk ook aan jezelf cadeau doen. Ben jij iemand die graag emoties uitdrukt en anderen wil laten weten dat je om hen geeft? Ben je op zoek naar een hartverwarmend geschenk? Dan is deze bloem van keramiek, met zijn persoonlijke touch en het symbolische karakter, hét cadeau.

 

Atelier Stijn Buys

Wil je liever zelf een boeket samenstellen met keramische bloemen? Dan ben je welkom bij Atelier Stijn Buys (op de meeste donderdagen). Kijk hier wanneer je daar terecht kunt.