Maak zelf een keramische bloem, de Lieveling. Alleen of met elkaar.

Lievelingen kun je zelf maken in een workshop. Misschien wil je jouw eigen bruidsboeket maken, een rouwboeket ter nagedachtenis van jouw dierbare, een Lieveling voor jouw kinderen, voor jouw geliefde. Je kunt ook samen met jouw team een wandboeket maken voor jullie bedrijf. 
Dit kan bij mij thuis of op locatie. Bij mij thuis worden jullie eerst ontvangen met een kopje thee of koffie. We praten met elkaar over de aanleiding waarom jullie de workshop komen doen. Daarna schrijven jullie een boodschap op een kaartje voor degene voor wie je de Lieveling maakt. Daarna gaan jullie, onder mijn begeleiding, aan de slag met de klei.

Praktische informatie 

Een workshop duurt één uur. Bij een workshop van anderhalf uur kun je meerdere Lievelingen maken. De zelfgemaakte Lievelingen bak ik na de workshop af en heb je na twee weken in huis.
Bij mij thuis kunnen maximaal zes mensen meedoen.
Bij een workshop op locatie kunnen maximaal twintig mensen deelnemen.

 

Kosten

De kosten per groep van zes personen, voor een workshop van één uur bij mij thuis, zijn 99,00 euro exclusief materiaalkosten.
De kosten per groep voor een workshop op locatie van één uur beginnen vanaf 99,00 euro exclusief materiaalkosten. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.
Materiaalkosten: Per Lieveling betaal je 6,50 euro. Deze prijs per Lieveling is dus inclusief materiaal, het afwerken van de Lieveling, het biscuit bakken op 1040 graden, het daarna glazuren in de door jou aangegeven kleur, het glazuur bakken op 1230 graden, het bevestigen van de pin met twee componentenlijm en het lamineren en bevestigen van het door jou geschreven kaartje. 

 

Meer informatie

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Neem contact met me op.
Dan kunnen we samen een programma op maat maken!

 

 Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten.


De volgende Aanschuifworkshop is op zaterdag 15 juni 2024. Hier zijn nog drie plekken vrij.

Op zaterdag 15 juni 2024 kun je aanschuiven voor het maken van een Lieveling. De workshop zal bij mij thuis gegeven worden. Als er zes aanmeldingen zijn gaat de workshop door. Je betaalt dan 23,00 euro per persoon voor het maken van één Lieveling. Elke extra Lieveling kost 6,50 euro per Lieveling.

Wanneer

Zaterdag 15 juni 2024. Start workshop 14.00 uur op de Stijn Buysstraat 66 in Nijmegen.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@maakeenlieveling.nl

Ik laat op tijd weten of de aanschuifworkshop genoeg deelnemers heeft.

Op zaterdag 5 oktober is er ook een Aanschuifworkshop. Deze zit vol.

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.