Lievelingenboeket De vernieuwing. Dit blijvende boeket bestaat uit vijf Lievelingen voor binnen. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 8 cm. De stelen zijn ca 30 cm lang.

De vernieuwing is exclusief de vaas.

Lievelingenboeket De eeuwige jeugd. Dit blijvende boeket bestaat uit zes Lievelingen voor binnen. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 8 cm. De stelen zijn ca 30 cm lang.

De eeuwige jeugd is exclusief de vaas.

Lievelingenboeket Ontbijt op bed. Dit blijvende boeket bestaat uit zes Lievelingen voor binnen. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 10 cm. De stelen zijn ca 50 cm lang.

Ontbijt op bed is exclusief de vaas.

Lievelingenboeket De allerliefste. Dit blijvende boeket bestaat uit vijf Lievelingen voor binnen. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 10 cm. De stelen zijn ca 50 cm lang.

De allerliefste is exclusief de vaas.

Lievelingenboeket Zonneschijn. Dit blijvende boeket bestaat uit zeven Lievelingen voor binnen. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 8 cm. De stelen zijn ca 50 cm lang.

Zonneschijn is exclusief de vaas.

Lievelingenboeket Tovenaar. Dit blijvende boeket bestaat uit drie Lievelingen voor binnen en drie blaadjes. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 8 cm. De stelen zijn ca 30 cm lang.

Tovenaar is exclusief de vaas.

Lievelingenboeket BeschermengelDit blijvende boeket bestaat uit vijf oranje Lievelingen voor binnen, drie bolletjes en twee blaadjes. De Lievelingen hebben een doorsnede van ca 8 cm. De stelen zijn ca 30 cm lang.

Beschermengel is exclusief de vaas.